Aktuella meddelanden

 • Det finns bra tillgång på vaccin just nu. Tidsbokningen per telefon (06 781 0330) fungerar bra också på eftermiddagarna. Vi önskar att de personer som hör till tidigare nämnda grupper bokar tid för vaccination så fort som möjligt.
  Läs mer
 • Det är rusning till vår telefonrådgivning. Om du inte kommer fram, lämna endast en begäran om återuppringning. Vi ringer tillbaka så fort som möjligt. Vi beklagar situationen!
  Läs mer
 • I Österbotten är antalet nya coronafall inte så högt, men i och med att man fortfarande konstaterar nya fall på olika håll i landskapet så håller coronasamordningsgruppen sina rekommendationer om bland annat sammankomster och hobbyverksamhet vid makt till den 30 april. Gruppen tar på nytt ställning till rekommendationerna vid sitt nästa sammanträde den 20 april.
  Läs mer
 • Från och med måndag 12.4 kan alla 18–69-åringar i riskgrupp 2 boka tid för vaccination per telefon. Också 16–69-åringar som hör till riskgrupp 1 och 70 år fyllda som inte ännu fått tid för vaccination kan fortfarande boka tid.
  Läs mer