B3 Yleislääketieteen osasto ja intervallihoito

Osasto B3 on yleislääketieteen kuntoutusosasto sinulle, joka tarvitset ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Osastolla on 30 paikkaa.

Hoidamme sinua, joka tulet kuntoutukseen kirurgisen toimenpiteen jälkeen, sekä sinua, joka olet toista hoitopaikkaa odottava pitkäaikaishoitopotilas. Osastolla järjestetään tarvittaessa myös säännöllisiä vuorohoitojaksoja (intervallijaksoja). Vuorohoitojakson tavoitteena on toimintakykysi ja omatoimisuutesi tukeminen, parantaminen ja ylläpitäminen.

Henkilöstömme on moniammatillinen hoitotiimi, jonka osaavia ja motivoituneita hoitajia on paikalla vuorokauden ympäri. Lääkäri kiertää osastolla arkipäivisin, ja kierroilla keskustelemme tarpeistasi, toiveistasi ja lääketieteellisistä asioista. Yksilöllistä fysio- ja toimintaterapiaa järjestämme tarpeidesi mukaan.

Noudatamme kuntouttavaa työotetta ja tuemme yksilöllisiä fyysisiä ja psyykkisiä kykyjäsi. Potilasturvallisuus on tärkeä osa hoitoa. Koko henkilöstö työskentelee aktiivisesti sen puolesta, että olosi on turvallinen ja voit tuntea, että sinusta huolehditaan hyvin. Keskipisteessä on hoidontarpeesi ja kohtelemme sinua kunnioittavasti ja huolehtivaisesti. Lue lisää meidän perusarvoistamme.

Arkipäivinä järjestämme osastolla ryhmäjumppaa. Hartauksia pidetään säännöllisesti, ja sinulla on myös mahdollisuus keskustella sairaalapapin kanssa kahden kesken. Lisäksi osastolla vierailee muusikoita viihdyttämässä asiakkaita. Meillä on myös taidenäyttelyitä, ja osasto ja parveke koristellaan eri vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaisesti.

Osastolla on vierailuaika päivittäin klo 14 - 15 ja klo 18 - 19, mutta omaiset ja tuttavat ovat tervetulleita vierailulle sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Arvostamme omaisten osallistumista päivittäiseen hoitoon ja omaiskeskusteluihin.

Esite

Maksut

Laskutamme hoitopäivämaksun osastollamme vietetystä jaksosta.

Lisätietoa

Ota yhteys, jos sinulla on kysyttävää!

Viimeksi muokattu 02.01.2020