Kirurgian poliklinikka

Koronavirus

Lääkärin todettua, että tarvitset kirurgian erikoissairaanhoitoa, saat lähetteen kirurgian poliklinikalle erikoislääkärin, kirurgin tai ortopedin arviointia varten.

Ollessasi kirurgian poliklinikan potilaana hoitosi voi olla diagnostisointia, tutkimus, hoitotoimenpide, polikliininen leikkaus, hoitovarauskäynti toimenpidepoliklinikalle, uusintakäynti ja jatkohoitokäynti erikoislääkärillä.

Kirurgian poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka, jonne pääset lähetteellä. Saadessasi lähetteen poliklinikalle sinulle lähetetään kutsu tai ilmoitus arvioidusta odotusajasta (jonosta) poliklinikalle. Erikoislääkäreillämme on vastaanotto 1 - 2 kertaa viikossa. Uusintakäyntipoliklinikka on avoinna arkipäivisin.

Kirurgian poliklinikan sairaanhoitajan vastaanotolla teemme kipsauksia, hoitotoimenpiteitä (esim. haavanhoito), virtsanmittauksia ja virtsarakon huuhteluja. Meiltä saat myös ohjausta ja tietoa kirurgisista terveysongelmistasi.

Jos sinulla on kysyttävää lähetteestäsi tai varatusta ajasta, voit ottaa yhteyttä sihteeriimme.

Neuvonta ja muut kyselyt - ota yhteyttä poliklinikan sairaanhoitajiin puhelinaikana arkipäivisin klo 8 - 9, puh. (06) 786 2245.

Maksut

Laskutamme poliklinikkamaksun käynneistäsi kirurgian poliklinikalla. Jos jätät tulematta ilman pätevää syytä etkä ilmoita esteestä, veloitamme ylimääräisen maksun.

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 04.12.2020