Neurologian poliklinikka

Koronavirus

Neurologian poliklinikalla tutkimme ja hoidamme keskushermoston (aivojen ja selkäytimen) fyysisiä sairauksia. Myös monet lihassairaudet kuuluvat neurologian alaan.

Neurologian poliklinikka on ajanvarauspoliklinikka, joka palvelee koko sairaanhoitopiirin väestöä.

Lähete

Neurologian poliklinikalle tarvitset lähetteen lääkäriltäsi. Neurologisen arvioinnin jälkeen varaamme ajan poliklinikalle tai tutkimukseen. Ilmoitamme sinulle määrätyistä tutkimuksista ja kontrolliajoista postitse tai puhelimitse.

Sinua hoitaa moniammatillinen tiimi

Neurologian poliklinikalla työskentelee moniammatillinen hoitotiimi. Tiimiin kuuluu lääkärien ja sairaanhoitajien lisäksi psykologi, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, puheterapeutti, sosiaalityöntekijä ja sihteeri. Käytettävissämme on laboratorio selkäydinnestetutkimuksia varten sekä röntgen, jossa tehdään mm. tietokonetomografiatutkimuksia (CT) ja magneet-tiröntgentutkimuksia (MRI) sekä kliinisen neurofysiologian tutkimuksia, kuten EEG ja ENMG.

Poliklinikan sairaanhoitajat neuvovat ja ohjaavat Parkinson-, MS-, ja epilepsiadiagnoosin saaneita potilaita. Haluamme tukea sinua ja läheisiäsi terveytesi ylläpitämisessä. Haluamme antaa toivoa siitä, että selviydyt muuttuneessa elämäntilanteessasi.

Missä poliklinikka sijaitsee?

Poliklinikkamme sijaitsee H-rakennuksen toisessa kerroksessa, jonne on sisäänkäynti Malmin pääsisäänkäynti H:n kautta.

Tietoa sairauksista

Maksut

Laskutamme poliklinikkamaksun käynneistäsi neurologian poliklinikalla.

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 11.01.2021