Toimenpidepoliklinikka

Koronavirus

 

Kiinni joulupyhinä
21.12.2020-3.1.2021

Toimenpidepoliklinikalla hoidamme sinua tullessasi sovittuun kirurgiseen tai gynekologiseen toimenpiteeseen.

Sairaanhoitaja antaa tietoa tulevasta toimenpiteestä ja opastaa mahdollisten valmistelujen tekemisessä sekä kertoo, mitä sinun tulee tehdä ennen toimenpidettä ja sen jälkeen. Saat tietoa puhelinhaastattelussa tai poliklinikkakäynnin yhteydessä.

Saavut toimenpidepäivänä sovittuun aikaan poliklinikalle. Toimenpidepoliklinikan henkilökunta huolehtii sinusta sekä ennen toimenpidettä että sen jälkeen.

On tärkeää, että seuraat valmistautumisohjeita, jotka saat ennen toimenpiteeseen tuloa. Ennen toimenpidettä saat vaihtaa vaatteet. Saat mahdollisen kipulääkkeen sekä muut leikkaavan lääkärin määräämät lääkkeet. Saat lisätietoa hoidostasi hoitohenkilökunnalta ja lääkäriltä.

Ennen kotiin lähtöäsi saat sekä suulliset että kirjalliset kotihoito-ohjeet. Kun olet valmis lähtemään kotiin, voit soittaa henkilölle, joka hakee sinut.

Toimenpidepoliklinikan tavoitteena on laadukas hoito, jossa olet osallisena.

Varsinaisissa toimenpidettäsi koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä sairaanhoitajaan puhelinaikana, arkisin klo 7:30 - 10:30 puh. 06 786 2138.

Jos sinulla on kysyttävää toimenpiteen suunnittelusta, esim. odotusajoista tai esteistä, ota yhteyttä hoidonvaraajaan

Maksu

Laskutamme maksun yksikössämme käynnistä/leikkauksesta. Jos jätät tulematta ilman pätevää syytä etkä ilmoita esteestä, veloitamme maksun.

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 20.11.2020