INR-hoitaja

Koronavirus

Jos sinulla on suurentunut tukosriski, lääkäri määrää sinulle Marevan® -lääkityksen. Marevan vähentää veren hyytymiskykyä, ja sen vuoksi sinun on käytävä laboratoriossa säännöllisissä INR-kontrolleissa (verikoe), joiden avulla lääkityksen vaikutusta seurataan. INR-arvon perusteella INR-hoitajat määräävät Marevan-annostuksesi ja pitävät sinuun yhteyttä sopimuksen mukaan.

Jos tulet yhteistoiminta-alueemme ulkopuoliselta paikkakunnalta ja toivot INR-kontrollia Pietarsaaressa, tarvitset hoitosuunnitelman omasta terveyskeskuksestasi. Tullessasi muusta maasta ota mukaasi eurooppalainen sairaanhoitokortti tai passi.

Halutessasi voimme opastaa sinut määrittämään itse Marevan-annostuksesi INR-arvon perusteella. Saat silloin ns. Marevan-ajokortin. Ota yhteys meihin, jos toivot ohjausta.

INR-hoitajasi ovat Malmin tk-vastaanotolla tai Uudenkaarlepyyn tk-vastaanotolla. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse puh. (06) 786 1342, tai Uusikaarlepyy puh. (06) 786 2701, maanantai - torstai klo 10 - 16 ja perjantai klo 10 - 14. Voit myös kysyä meitä neuvonnasta.

Esite

Maksut

Laskutamme voimassa olevan taksan mukaisen hoidon Marevan®-hoitoon liittyvästä ensikäynnistäsi. INR-hoitajan muut määäräykset ovat maksuttomia

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 07.12.2020