Reumavastaanotto/-poliklinikka

Koronavirus

Reumavastaanotto/-poliklinikka on tarkoitettu sinulle, jolla on reumadiagnoosi tai reumaepäily.

Reumavastaanotto/-poliklinikka on ajanvarausvastaanotto. Reumahoitajalle varaat ajan reumahoitajien puhelinaikana. Reumatologin vastaanotolle tarvitset lähetteen.

Reumahoitaja

Reumahoitaja on perehtynyt reumasairauksiin ja niiden lääkehoitoon, ja hän toimii hoitotiimisi yhteyshenkilönä. Reumahoitaja työskentelee yhdessä reumatologin kanssa ja kuuluu myös moniammatilliseen hoitotiimiin, joka vastaa reumasairautesi hoidosta.

Reumahoitajalta saat ohjausta ja neuvoja reumasairaudestasi, lääkehoidosta, elintavoista, omahoidosta ja sairauden omatoimisesta seurannasta. Reumahoitaja vastaa puhelinneuvonnasta, jonka kautta voit mm. ilmoittaa vointisi muutoksista, tiedustella verikokeiden tuloksia tai saada tietoa lääkehoidosta. Tarvittaessa voit jättää soittopyynnön puhelinneuvonnan kautta. Reumahoitajan vastaanotolla mm. opetellaan reumalääkkeiden injektiotekniikka.

Reumahoitajien vastaanottotilat sijaitsevat sairaalan 4. kerroksessa.

Reumatiimi

Reumatiimiin kuuluu reumahoitaja, reumatologi, yleislääkäri, toimintaterapeutti, fysioterapeutti ja osastonsihteeri. Lisäksi teemme yhteistyötä ravitsemusterapeutin ja sosiaalityöntekijän kanssa.

Tervetuloa!

Maksut

Laskutamme voimassa olevan taksan mukaisen maksun käynneistäsi reumahoitajan luona. Lääkärikäynneistä laskutamme käynti- tai poliklinikkamaksun.

Linkit

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 19.02.2021