Diabetesvastaanotto

Koronavirus

Diabetesvastaanotto on tarkoitettu kaikenikäisille diabeetikoille.

Opastamme ja tuemme sinua omahoidossasi siten, että saavutat hyvän sokeritasapainon ja osaat tehdä tietoisia valintoja ruokavalion, liikunnan ja elämäntapojen suhteen. Riskisi sairastua sydän- ja verisuonitauteihin vähenee selvästi.

Voit tulla vastaanotollemme 1*-tyypin ja 2*-tyypin diabeteksen seurantaan sekä diabeteshoitajan että lääkärin vastaanotolle henkilökohtaisen hoitosuunnitelmasi mukaisesti. Saat kutsun seurantatarkastuksiin. Tuemme ja autamme apuvälineiden ja hoitomuotojen valinnassa sekä autamme diabetestasapainoon liittyvissä ongelmissa.

Teemme vastaanotolla myös silmänpohjakuvauksia ja jalkojenhoitoa riskinarvion mukaisesti.

Diabetesvastaanotolla työskentelevät diabeteshoitajat, diabeteslääkäri, jalkojenhoitaja ja osastonsihteeri. Teemme myös läheistä yhteistyötä ravitsemusterapeuttien kanssa.

Vastaanotolle pääset varaamalla ajan kansliamme kautta, maanantai - torstai klo 9.30 - 11, puh. (06) 786 1550 tai diabeteshoitajien puhelinaikana.

Diabeteshoitajilla on myös vastaanotot Uudessakaarlepyyssä ja Pedersöressä. Käydessäsi seurantatarkastuksessa Uudessakaarlepyyssä diabeteshoitaja antaa sinulle ajan seuraavaan seurantakäyntiin ja sinut kutsutaan pelkästään silmänpohjakuvaukseen.

  • Uudenkaarlepyyn diabeteshoitajan puhelinaika on maanantaista perjantaihin klo 9 - 9.30, puh. (06) 786 2716.
  • Pedersöressä diabeteshoitajan puhelinaika on maanantaisin ja tiistaisin klo 8 - 9, matkapuh. 050 323 8067.

Maksut

Laskutamme lääkäri-, sekä sairaanhoitaja-/terveydenhoitajakäynneistäsi voimassa olevan taksan mukaisen maksun.

Linkit

Lisätietoa

 

*1-tyypin diabetes = keho ei tuota insuliinia

*2-tyypin diabetes = keholla on vaikeuksia säädellä veren sokeripitoisuutta itse

Viimeksi muokattu 27.10.2021