Malmin terveyskeskusvastaanotto

Koronavirus

Malmin terveyskeskuksen vastaanotto on tarkoitettu sinulle, joka asut Pietarsaaressa, Luodossa tai Pedersören kunnassa. Voit ottaa yhteyden terveydenhuoltoasioissa, ja tulet käynneille ajanvarauksella.

Voit käydä lääkärin, sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai fysioterapeutin vastaanotolla. Lisäksi voit saada puhelinajan lääkärille. Ota aina aluksi yhteys puhelinneuvontaan, puh (06) 786 1333. Psykologikäyntejä koskevat tiedot jäljempänä tällä sivulla.

Palvelut

Sairaanhoitajien ja terveydenhoitajien vastaanotot

Sairaanhoitajat/terveydenhoitajat pitävät mm. sairaanhoito- ja rokotusvastaanottoa, antavat puhelinneuvontaa, elintapaneuvontaa sekä pitkäaikaissairauksiin liittyvää neuvontaa, määräävät Marevan-annostukset ja avustavat lääkäriä. Sairaanhoitajien vastaanotot.

Diabetesvastaanotto

Jos sairastat diabetesta, voit käydä diabetesvastaanotolla.
Lisätietoa diabetesvastaanottojasta

Fysioterapiaan puhelinneuvonnan kautta

Puhelinneuvonta varaa aikoja myös fysioterapeuttien suoravastaanotolle, joka tarkoittaa käyntiä fysioterapeutilla ilman lääkärin lähetettä tuki- ja liikuntaelinvaivojen arviointia varten.

Terveyskeskuslääkäri

 

Terveyskeskuslääkäri kuuntelee, tutkii ja diagnosoi sekä laatii tarvitsemasi lääkereseptit ja todistukset. Lääkäri tekee tarvittavia tutkimuksia tiiviissä yhteistyössä mm. laboratorion, röntgenin, hoitohenkilöstön ja erikoissairaanhoidon kanssa. Mahdollisten tutkimusten jälkeen hoitoa jatketaan tk-vastaanotolla. Lue lisää tutkimustulosten saamisesta.

Lääkärikäynnille tullessasi ilmoittaudut ilmoittautumistiskillä. Muille käynneille ei tarvitse ilmoittautua. Potilaskertomustasi voit tarkastella Omakanta-palvelussa. Lue lisää palvelusta. Sivulla on tietoa myös reseptien uusimisesta.

Pitkäaikaissairaudet

Jos sairastat pitkäaikaissairautta, laadit yhdessä hoitohenkilöstön ja lääkärin kanssa terveys- ja hoitosuunnitelman, josta ilmenee myös, kuinka usein käyt seurannassa.

Terveyskeskuksen mielenterveystiimi

Kun sinulla on psyykkisiä oireita ja tarvitset keskustelutukea voit ottaa yhteyttä terveyskeskuksen mielenterveystiimiin.

Merimiesterveyskeskus

 

Terveyskeskuksemme on myös merimiesterveyskeskus. Tämän takia järjestämme terveydenhuoltoa ja hammashoitoa kaikille merimiehille kotipaikasta ja kansallisuudesta riippumatta. Merimieslääkäreillä on oikeus antaa merimiestodistuksia. Ota yhteys puhelinneuvontaan kuten edellä tai suun terveydenhuoltoon.

Peru ajanvarauksesi puhelimitse

Esteen sattuessa muista perua tai muuttaa ajanvarauksesi soittamalla puhelinneuvontaan kuten edellä. Lisätietoa-kohdassa on lisätietoa mm. tutkimustuloksista, ilmoittautumisesta, esteistä ja pysäköinnistä.

 

Maksut

Laskutamme lääkäri-, sairaanhoitajakäynneistäsi sekä eräistä todistuksista voimassa olevan taksan mukaisen maksun. Psykologikäyntisi ovat maksuttomia.

 

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 30.11.2020