Pännäisten-Kolpin sairaanhoidon vastaanotto

Pännäisten sairaanhoidon vastaanotto on muuttanut Kolppiin, Keskustie 193

Pännäisten-Kolpin vastaanotto on tarkoitettu sinulle, joka asut Pännäisten ja Purmon alueella. Aikuiset voivat käydä vastaanotolla terveydenhuoltoasioissa. Tulet käynneille ajanvarauksella. Vastaanotolla on myös äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvola.

Voit käydä terveydenhoitajan luona mm. sairaanhoitovastaanotolla sekä elintapaneuvontaa, pitkäaikaissairauksiin liittyvää neuvontaa ja hoitotarvikejakelua varten. Tarvittaessa sinulle voidaan laatia myös terveys- ja hoitosuunnitelma Ota aina aluksi yhteys puhelinneuvontaan, puh (06) 786 1333.

Jos sairastat diabetesta, voit käydä Pedersören kunnan diabeteshoitajalla Ähtävän hyvinvointiasemalla.

Sinun ei tarvitse ilmoittautua Pännäisten-Kolpin vastaanotolle tullessasi.

Kun tarvitset lääkärin apua terveydenhuoltoasioissa, ota yhteys puhelinneuvontaan kuten edellä. Lääkärinvastaanotto sijaitsee Pietarsaaressa Malmin tk-vastaanotolla. Pännäisten-Kolpin vastaanoton lääkäri hoitaa vain neuvola-asioita.

Kun sinulla on psyykkisiä oireita ja tarvitset keskustelutukea voit ottaa yhteyttä tk:n mielenterveystiimiin.

Potilaskertomustasi voit tarkastella Omakanta-palvelussa. Lue lisää palvelusta. Sivulla on tietoa myös reseptien uusimisesta.

Esteen sattuessa muista perua tai muuttaa ajanvarauksesi soittamalla puhelinneuvontaan tai Pännäisten-Kolpin vastaanotolle kuten edellä. Lisätieto-kohdassa on lisätietoa mm. tutkimustuloksista, ilmoittautumisesta ja esteistä.

Purmon sivuvastaanotto

Purmolla asuvia varten on sivuvastaanotto, joka on auki torstaisin. Voit käydä vastaanotolla sairaanhoito- ja kotilaboratorioasioissa. Soita aina puhelinneuvontaan tai Pännäisten-Kolpin vastaanotolle kuten edellä ajanvarausta varten.

Vastaanotto sijaitsee Purmohemmetissä, pysäköinti ja sisäänkäynti takapihan puolella.

Koti-lab

Laboratorionäytteet otetaan ensisijaisesti Malmin laboratoriossa. Jos käyntiä on vaikea järjestää, on näytteet mahdollista ottaa tiettyinä näytteenottopäivinä myös Pännäisten-Kolpin vastaanotolla tai Purmon sivuvastaanotolla. Ilmoita asiasta Pännäisten-Kolpin vastaanotolle etukäteen.

Maksut

Laskutamme eräistä terveydenhoitajakäynneistäsi sekä eräistä todistuksista voimassa olevan taksan mukaisen maksun.

 

Lisätietoa

Ota yhteys, jos sinulla on kysyttävää!

Viimeksi muokattu 06.08.2019