Pännäisten sairaanhoidon vastaanotto

Pännäisten sairaanhoidon vastaanotto on muuttanut Kolppiin, Keskustie 193

Pännäisten vastaanotto on tarkoitettu sinulle, joka asut Pännäisten ja Purmon alueella. Aikuiset voivat käydä vastaanotolla terveydenhuoltoasioissa. Tulet käynneille ajanvarauksella. Vastaanotolla on myös äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvola.

Voit käydä terveydenhoitajan luona mm. sairaanhoitovastaanotolla sekä elintapaneuvontaa, pitkäaikaissairauksiin liittyvää neuvontaa ja hoitotarvikejakelua varten. Tarvittaessa sinulle voidaan laatia myös terveys- ja hoitosuunnitelma Ota aina aluksi yhteys puhelinneuvontaan, puh (06) 786 1333.

Jos sairastat diabetesta, voit käydä Pedersören kunnan diabeteshoitajalla Ähtävän hyvinvointiasemalla.

Sinun ei tarvitse ilmoittautua Pännäisten vastaanotolle tullessasi.

Kun tarvitset lääkärin apua terveydenhuoltoasioissa, ota yhteys puhelinneuvontaan kuten edellä. Lääkärinvastaanotto sijaitsee Pietarsaaressa Malmin tk-vastaanotolla. Pännäisten vastaanoton lääkäri hoitaa vain neuvola-asioita.

Kun sinulla on psyykkisiä oireita ja tarvitset keskustelutukea voit ottaa yhteyttä tk:n mielenterveystiimiin.

Potilaskertomustasi voit tarkastella Omakanta-palvelussa. Lue lisää palvelusta. Sivulla on tietoa myös reseptien uusimisesta.

Esteen sattuessa muista perua tai muuttaa ajanvarauksesi soittamalla puhelinneuvontaan tai Pännäisten vastaanotolle kuten edellä. Lisätieto-kohdassa on lisätietoa mm. tutkimustuloksista, ilmoittautumisesta ja esteistä.

Purmon sivuvastaanotto

Purmolla asuvia varten on sivuvastaanotto, joka on auki torstaisin. Voit käydä vastaanotolla sairaanhoito- ja kotilaboratorioasioissa. Soita aina puhelinneuvontaan tai Pännäisten vastaanotolle kuten edellä ajanvarausta varten.

Vastaanotto sijaitsee Purmohemmetissä, pysäköinti ja sisäänkäynti takapihan puolella.

Koti-lab

Laboratorionäytteet otetaan ensisijaisesti Malmin laboratoriossa. Jos käyntiä on vaikea järjestää, on näytteet mahdollista ottaa tiettyinä näytteenottopäivinä myös Pännäisten vastaanotolla tai Purmon sivuvastaanotolla. Ilmoita asiasta Pännäisten vastaanotolle etukäteen.

Maksut

Laskutamme eräistä terveydenhoitajakäynneistäsi sekä eräistä todistuksista voimassa olevan taksan mukaisen maksun.

Esitteet

 

Lisätietoa

Ota yhteys, jos sinulla on kysyttävää!

Viimeksi muokattu 24.05.2019