Uudenkaarlepyyn tk-vastaanotto

Uudenkaarlepyyn tk-vastaanotto on tarkoitettu sinulle, joka asut Uudenkaarlepyyn keskustassa, Jepualla tai Munsalassa.  Vastaanotto on osa Uudenkaarlepyyn hyvinvointikeskusta, jossa on myös äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvola sekä suun terveydenhuollon, kotihoidon ja sosiaalihuollon tilat. Jepuan ja Munsalan sairaanhoidon vastaanottojen toiminta on lopetettu ja siirretty Uudenkaarlepyyn hyvinvointikeskukseen.

Voit ottaa yhteyden terveydenhuoltoasioissa, ja tulet käynneille ajanvarauksella.

Voit käydä lääkärin, sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai fysioterapeutin vastaanotolla. Lisäksi voit saada puhelinajan lääkärille. Ota aina aluksi yhteys puhelinneuvontaan, puh (06) 786 2701. Psykologikäyntejä koskevat tiedot jäljempänä tällä sivulla..

Sairaanhoitajat/terveydenhoitajat pitävät mm. sairaanhoito- ja rokotusvastaanottoa, antavat puhelinneuvontaa, elintapaneuvontaa sekä pitkäaikaissairauksiin liittyvää neuvontaa, määräävät Marevan-annostukset ja avustavat lääkäriä. Sairaanhoitajien vastaanotot.

Jos sairastat diabetesta, voit käydä Uudenkaarlepyyn diabeteshoitajalla keskustassa.
Lisätietoa diabetesvastaanottojasta

 

Tk-lääkäri kuuntelee, tutkii ja diagnosoi sekä laatii tarvitsemasi lääkereseptit ja todistukset. Lääkäri tekee tarvittavia tutkimuksia tiiviissä yhteistyössä mm. laboratorion, röntgenin, hoitohenkilöstön ja erikoissairaanhoidon kanssa. Mahdollisten tutkimusten jälkeen hoitoa jatketaan tk-vastaanotolla. Lue lisää tutkimustulosten saamisesta.

Jos sairastat pitkäaikaissairautta, laadit yhdessä hoitohenkilöstön ja lääkärin kanssa terveys- ja hoitosuunnitelman, josta ilmenee myös, kuinka usein käyt seurannassa.

Lääkärikäynnille tullessasi ilmoittaudut ilmoittautumistiskillä. Muille käynneille ei tarvitse ilmoittautua.

Potilaskertomustasi voit tarkastella Omakanta-palvelussa. Lue lisää palvelusta. Sivulla on tietoa myös reseptien uusimisesta.

 

Terveyskeskuksemme on myös merimiesterveyskeskus. Tämän takia järjestämme terveydenhuoltoa ja hammashoitoa kaikille merimiehille kotipaikasta ja kansallisuudesta riippumatta. Merimieslääkäreillä on oikeus antaa merimiestodistuksia. Ota yhteys puhelinneuvontaan kuten edellä tai suun terveydenhuoltoon.

Esteen sattuessa muista perua tai muuttaa ajanvarauksesi soittamalla puhelinneuvontaan kuten edellä. Lisätieto-kohdassa on lisätietoa mm. tutkimustuloksista, ilmoittautumisesta ja esteistä.

 

Tk:n mielenterveystiimi

Kun sinulla on psyykkisiä oireita ja tarvitset keskustelutukea voit ottaa yhteyttä tk:n mielenterveystiimi.

Maksut

Laskutamme lääkäri-, eräistä sairaanhoitajakäynneistäsi sekä eräistä todistuksista voimassa olevan taksan mukaisen maksun. Psykologikäyntisi ovat maksuttomia.

 

Lisätietoa

Ota yhteys, jos sinulla on kysyttävää!

Viimeksi muokattu 07.08.2019