Esselunden

Koronavirus

Esselunden on Pedersören kunnassa sijaitseva tehostetun palveluasumisen yksikkö sinulle, joka tarvitset ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Kahtakymmentäyhtä huonetta, joista yksi on parihuone, käytetään vakinaiseen asumiseen.

Kodinomaisessa ympäristössämme saat sisustaa huoneesi itse omilla huonekaluillasi, tauluillasi ja muilla tavaroilla. Läheisesi ovat tervetulleita vierailulle kaikkina vuorokaudenaikoina. Arvostamme omaisten osallisuutta hoitoosi.

Paikalla on osaavaa ja työstään innostunutta henkilöstöä vuorokauden ympäri. Saat muutamia omahoitajia, jotka vastaavat erityisesti sinun huolenpidostasi. Muutaman viikon kuluttua meille muutostasi järjestämme keskustelutilaisuuden, johon osallistutte sinä, omaisesi, sairaanhoitaja ja yksi omahoitajista. Tapaamisen aikana täytämme elämäntarinalomakkeen ja laadimme henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman. Tarkoituksena on, että opimme tuntemaan toisemme mahdollisimman hyvin ja että olosi on turvallinen ja tunnet, että sinusta pidetään hyvää huolta.

Esselundenissa on helppo mennä ulos omaisten tai henkilökunnan seurassa. Etenkin kesäisin vietämme paljon aikaa ulkona. Järjestämme säännöllisesti erilaista ohjelmaa, kuten laulutuokioita, hartauksia, bingoja, ryhmäjumppaa, yksilöllistä harjoittelua ym. Fysioterapeutti on paikalla puoli päivää joka toinen viikko.

Tavoitteenamme on, että oma toimintakykysi säilyy mahdollisimman pitkälti ja että tunnet itsesi merkitykselliseksi ja hyvin voivaksi. Tarjoamme sinulle yksilöllistä huolenpitoa rauhallisessa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Lääkärimme käy meidän luona joka toinen viikko, mutta tarvittaessa otamme häneen yhteyden muinakin aikoina. Esselundenissa on mahdollista asua myös elämän loppuvaiheessa. 
 
Hakiessasi paikkaa Esselundenista sinun tai omaisesi tulee täyttää hakulomake "Asumisen tai intervallihoidon hakemus". Hakemus lähetetään hoidon suunnitteluryhmälle. Saadessamme hakemuksesi laadimme kartoituksen hoidon ja huolenpidon kokonaistarpeestasi. Päätöksen perustana käytämme Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kriteerejä luotettavan ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

Maksut

Laskutamme Esselundenissa asumisesta tuloperusteisen asiakasmaksun, asumisesta vuokrasopimuksen mukaisen erillisen vuokran sekä lisäksi palvelu- ja ateriamaksun. 

Lisätietoa

 

Viimeksi muokattu 21.06.2021