Pedersheim Frida ja Selma

Koronavirus

Pedersheim on tehostetun palveluasuminen yksikkö Pedersöressä sinulle, joka tarvitset hoitoa ja huolenpitoa vuorokauden ympäri. Pedersheimin yksiköt Frida ja Selma ovat tehostetun palveluasumisen yksikköjä.

Asut omassa huoneessa. Huoneessa on sänky ja yöpöytä valmiina. Muut huonekalut saat itse tuoda omaan huoneeseesi, jotta huoneesta tulisi mahdollisimman viihtyisä. Voit pukeutua omiin, nimikoituihin vaatteisiin.

Kunnioitamme itsemääräämisoikeutta. Muuton jälkeen kokoonnumme sinun ja omaistesi kanssa pohtimaan yksilöllisen hoidon toteutusta ja muita tärkeitä asioita. Saat omahoitajan ja omaiset ovat aina tervetulleita vierailemaan ja myös osallistumaan hoitoosi, jos niin sovitaan.

Kuntouttavan työotteemme avulla haluamme ylläpitää toimintakykyäsi. Järjestämme säännöllisesti ryhmäjumppaa, ja kävelyharjoituksia, joihin kaikki voivat osallistua. Pedersheimissä työskentelee kuntoutusohjaaja. Hän koordinoi harjoituksia ja muuta ohjelmaa sekä huolehtii asukkaiden tarvitsemista apuvälineistä. Myös ulkoilumahdollisuudet ovat meillä erinomaiset: Asvaltoitu kävelytie Pedersheimin ympäri, jokaisella yksiköllä oma viihtyisä ulkoterassi ja aistien polku, monine yksityiskohtineen läheisen metsän siimeksessä. Ulkopuolisten tahojen järjestämillä tilaisuuksilla on merkittävä sija toiminnassa. Voit esimerkiksi nauttia laulusta ja musiikista, osallistua eri seurakuntien järjestämään ohjelmaan sekä askarrella ja pelata bingoa.

Lääkäri käy Pedersheimissä kerran viikossa. Tarvittaessa saamme yhteyden lääkäriin milloin tahansa. Pyrimme siihen, ettei asukkaiden tarvitse siirtyä vastaanotolle tai sairaalaan. Mikäli vaativa lääketieteellinen hoito on tarpeen, voi kotisairaalan sairaanhoitajat käydä asukkaan luona toteuttamassa hoitoa. Meille on myös tärkeää järjestää elämän loppuvaiheen hoito kunnioittavasti ja yksilöllisesti.

Hakiessasi paikkaa Selmasta sinun tai omaisesi tulee täyttää hakulomake "Asumisen tai intervallihoidon hakemus". Hakemus lähetetään hoidon suunnitteluryhmälle. Saadessamme hakemuksesi laadimme kartoituksen hoidon ja huolenpidon kokonaistarpeestasi. Päätöksen perustana käytämme Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kriteerejä luotettavan ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

Maksut

Asumisesta Fridassa laskutamme tuloperusteisen asiakasmaksun, vuokrasopimuksen mukaisen erillisen vuokran sekä palvelu- ja ateriamaksun.

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 16.12.2021