Purmohemmet

Koronavirus

Purmohemmet on tehostetun palveluasumisen yksikkö Pedersöressä sinulle, joka tarvitset ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa.

Purmohemmetissä on 20 huonetta, joista 19 on yhden hengen huoneita ja 1 on parihuone. Tänne muuttaessasi saat oman huoneen, johon kuuluu suihku ja wc. Voit sisustaa huoneesi omilla tavaroilla ja huonekaluillasi, jotta se tuntuu kodinomaiselta. 

Purmohemmetissä saat hyvää hoitoa ja pyrimme vastaamaan lisääntyneeseen huolenpidon, valvonnan ja turvallisuuden tarpeeseen. Tavoitteenamme on, että oma toimintakykysi säilyy mahdollisimman pitkälti ja että tunnet olosi merkitykselliseksi ja hyvin voivaksi. Osaava henkilöstömme tarjoaa sinulle ympärivuorokautista yksilöllistä huolenpitoa rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä.

Lääkärimme käy meidän luona joka toinen viikko, mutta tarvittaessa otamme häneen yhteyden muinakin aikoina. Saat asua Purmohemmetissä elämän loppuun asti.

Jonkin ajan kuluttua saapumisesi jälkeen järjestetään keskustelutilaisuus sinun ja omaistesi kanssa. Tavoitteena on, että opimme tuntemaan toisemme, jotta yhteistyömme onnistuu hyvin. Arvostamme omaisten paneutumista ja osallisuutta hoitoon, ja omaisesi ovat tervetulleita vierailulle mihin aikaan päivästä tahansa.

Hakiessasi paikkaa Purmohemmetistä sinun tai omaisesi tulee täyttää hakulomake "Asumisen tai intervallihoidon hakemus". Hakemus lähetetään hoidon suunnitteluryhmälle. Saadessamme hakemuksesi laadimme kartoituksen hoidon ja huolenpidon kokonaistarpeestasi. Päätöksen perustana käytämme Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kriteerejä luotettavan ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

Maksut

Laskutamme Purmohemmetissä asumisesta tuloperusteisen asiakasmaksun, asumisesta vuokrasopimuksen mukaisen erillisen vuokran sekä lisäksi palvelu- ja ateriamaksun.  

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 16.12.2020