Sandlunden

Koronavirus

Sandlundens servicehem on tehostetun palveluasumisen yksikkö Luodossa sinulle, joka tarvitset ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. 
 
Sandlundenissa on kaksi osastoa, Ellen ja Edwin. Edwinissä on 16 paikkaa, joista yksi on parihuone, sekä yksi vuorohoitopaikka (intervallihoito). Ellenissä on 10 paikkaa sekä yksi vuorohoitopaikka. 

Hyvää elämää joka päivä
Haluamme, että asukkaanamme voit elää hyvän hoidon avulla sisällökästä ja virikkeellistä elämää ja että saat luonamme arvokkaan ja turvallisen arjen. Omia voimavarojasi hyödynnetään hoidossa ja otamme huomioon yksityisyytesi ja tuemme toimintakykyäsi. Paikalla on osaavaa ja työstään innostunutta henkilöstöä vuorokauden ympäri.

Saat sisustaa huoneesi omilla huonekaluillasi, tauluillasi ja muilla tavaroilla. Omaisesi ovat tervetulleita vierailulle kaikkina vuorokaudenaikoina. Arvostamme omaisten osallisuutta hoitoosi.

Saat omahoitajan, joka vastaa sinun hoidostasi. Noin kuukauden kuluttua muutostasi järjestämme tapaamisen sinulle, omaisillesi, omahoitajallesi ja sairaanhoitajalle/johtajalle. Laadimme silloin henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman. 

Fysioterapeutti on paikalla kahtena päivänä viikossa. Lääkäri käy kerran viikossa, ja muina aikoina otamme häneen tarvittaessa yhteyden puhelimitse. 

Kesäisin vietämme paljon aikaa ulkona. Erilaista ohjelmaa, kuten ryhmäjumppaa, bingoja, hartauksia ja laulutuokioita ym. järjestetään säännöllisesti.

Hakiessasi paikkaa Sandlundenista sinun tai omaisesi tulee täyttää hakulomake "Asumisen tai intervallihoidon hakemus". Hakemus lähetetään hoidon suunnitteluryhmälle. Saadessamme hakemuksesi laadimme kartoituksen hoidon ja huolenpidon kokonaistarpeestasi. Päätöksen perustana käytämme Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kriteerejä luotettavan ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

 

Maksut
Laskutamme Sandlundenissa asumisesta tuloperusteisen asiakasmaksun, vuokrasopimuksen mukaisen erillisen vuokran sekä palvelu- ja ateriamaksun. 

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 20.10.2020