Selma

Koronavirus

Selma on Pedersöressä sijaitseva tehostetun palveluasumisen yksikkö sinulle, joka tarvitset ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Selma toimii Pedersheimin yhteydessä.

Meillä on 18 huonetta. Asut omassa huoneessasi, jonka saat sisustaa omilla huonekaluilla, jotta siitä tulisi mahdollisimman kodinomainen. Lääkäri käy yleensä kierrolla kerran viikossa, ja silloin voi keskustella lääkinnällisistä asioista. Voimme ottaa yhteyden lääkäriin myös äkillisissä tilanteissa.

Kuntouttavan työotteemme avulla haluamme ylläpitää toimintakykyäsi mahdollisimman kauan. Vihertiloissa ja Aistien polulla on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Järjestämme säännöllisesti ryhmäjumppaa, johon kaikki voivat osallistua. Meillä on myös kuntosali ohjattua ja yksilöllistä harjoittelua varten.

Ulkopuolisten tahojen järjestämillä tilaisuuksilla on merkittävä sija toiminnassa. Voit esimerkiksi nauttia laulusta ja musiikista, osallistua eri seurakuntien toimintaan ruokasalissa sekä askarrella ja pelata bingoa. Vierailuluentoja ja tapahtumia järjestetään usein yhdessä päiväkeskus Lyon kanssa.

Omaiset ovat tervetulleita vierailulle mihin aikaan päivästä tahansa ja heidän osallisuuttaan hoitoon arvostetaan.

Hakiessasi paikkaa Selmasta sinun tai omaisesi tulee täyttää hakulomake "Asumisen tai intervallihoidon hakemus". Hakemus lähetetään hoidon suunnitteluryhmälle. Saadessamme hakemuksesi laadimme kartoituksen hoidon ja huolenpidon kokonaistarpeestasi. Päätöksen perustana käytämme Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kriteerejä luotettavan ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

Maksut

Asumisesta Selmassa laskutamme tuloperusteisen asiakasmaksun, vuokrasopimuksen mukaisen erillisen vuokran sekä palvelu- ja ateriamaksun.

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 20.10.2020