Muistineuvonta

Koronavirus

Jos olet huolestunut oman muistisi tai omaisesi muistin heikentymisestä, voit ottaa yhteyttä muistineuvontaan.

Muistineuvojat yli 65-vuotiaille

Voit ottaa yhteyttä muistineuvojiin, jos olet yli 65-vuotias, mutta myös nuoremmat henkilöt voivat ottaa yhteyttä, jos huoli on kova. Lähetettä et tarvitse. Kun otat yhteyden muistineuvojiin, sovitte yhdessä kartoituskäynnistä. Käynti järjestetään kotonasi tai vastaanotolla.

Muistin heikentymistä selvitetään yhdessä

Muistin heikentyminen on yleistä ikääntyneillä. Muisti on herkkä, ja stressi, masennus, lääkkeiden sivuvaikutukset ja elämäntilanteen muutokset saattavat aiheuttaa muistihäiriöitä. Häiriöt voivat johtua myös muista sairauksista. Kartoituksessa käymme yhdessä läpi nämä asiat ja teemme myös muistitestejä.

Muistineuvojat varaavat sinulle ajan geriatrillemme, jolla on vastaanotto maanantaisin ja torstaisin. Selvitämme lääkärin kanssa muistiin liittyviä sairauksia ja saat diagnoosin. Muistineuvojat tekevät muistitestin ja saat lähetteen verikokeisiin, jotka tarvitaan diagnoosia varten.

Poliklinikkamme sijaitsee Pietarsaaren Tornitalossa Raatihuoneenkadulla 20 ja Pietarsaarentiellä 24 B Uudessakaarlepyyssä.

Maksut

Laskutamme voimassa olevan taksan mukaisen maksun eräistä käynneistäsi muistineuvojan luona. Lääkärikäynnit ovat maksullisia. Kaikki maksut laskutetaan jälkikäteen.

Meihin saa yhteyden puhelinaikana, varmimmin arkipäivisin klo 8 - 9.

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 11.01.2021