Social- och hälsovårdsverket

Social- och hälsovårdsverketSocial- och hälsovårdsverket

Etusivu
Potilaille ja asiakkaille
Henkilöstölle, ammattilaisille ja opiskelijoille
Tietoa meistä
Sosiaali- ja terveysvirasto
Yhteystiedot
Palaute
epost
zoom out zoom in

Etusivu -> Potilaille ja asiakkaille -> Aikuiset -> Osastot
-> Uudenkaarlepyyn hoito-osasto

  Haku
ctrl F
  print Tulostus   

Isompi teksti ctrl +
Pienempi teksti ctrl
-

 
Uudenkaarlepyyn hoito-osasto 

Uudenkaarlepyyn hoito-osasto on yleislääketieteen osasto sinua varten, joka tarvitset lyhytaikaista sairaalahoitoa, intervallihoitoa tai pitkäaikaista laitoshoitoa
 
Osasto sijaitsee Uudenkaarlepyyn terveyskeskuksen yhteydessä ja meillä on 25 potilaspaikkaa. Osaston pääsisäänkäynti on Pankkikadulla. 
 
Meillä on kaksi kahden hengen huonetta, muut ovat yhden hengen huoneita. Kaikissa huoneissa on oma televisio ja vessa. Joissakin on myös oma suihku. Osasto-oleskelun aikana voit joutua vaihtamaan huonetta.
 
Tarvitset sopimuksen osaston kanssa saadaksesi hoitoa Uudenkaarlepyyn hoito-osastolla. 
 
Osastolla tuemme ikääntyneitä äkillisessä sairaudessa, leikkauksen tai aivoverenkiertohäiriön (stroke) jälkeisessä kuntoutuksessa, lääkityksen tarkistamisessa, omaishoitajan sijaistamisessa, palliatiivisessa hoidossa jne. Osastolla on myös ikääntyneitä, jotka odottavat jatkopaikkaa muihin asumisyksiköihin.
 
Meillä on kuntouttava ja aktivoiva työote, joka tukee yksilöllisiä kykyjäsi. Fysioterapiahenkilöstö käy osastollamme arkipäivisin. Kaikilla asiakkaillamme on yksilöllinen hoitosuunnitelma ja lääkäri kiertää osastolla säännöllisesti. Vierailuaikamme ovat klo 14 – 19 tai sopimuksen mukaan.
 
Hakiessasi vuorohoitojaksoa hoito-osastolta sinun tai omaistesi on täytettävä hakemuslomake ”Asumisen ja intervallihoidon hakemus”. Hakemus lähetetään SAS-ryhmälle. Saatuamme hakemuksesi kartoitamme hoidon ja huolenpidon kokonaistarpeesi. Päätöksen perusteena käytämme ”Asumispaikan myöntämisen kriteerejä” luotettavan ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.
 
Maksut
Lyhytaikaisesta hoidosta sekä intervallihoidosta laskutamme vuorokausimaksun. Pitkäaikaisasumisesta laskutamme tuloperusteisen pitkäaikaishoitomaksun. Sivun oikeassa reunassa on linkki maksuihimme.
 
Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!
  • Sivun oikeassa reunassa on linkki yhteystietoihimme

 

Lue lisää

 


Päivitetty 16.1.2018

Suomi.fi 17.1.2018