Social- och hälsovårdsverket

Social- och hälsovårdsverketSocial- och hälsovårdsverket

 (147 kb)

Terveyskeskus

Terveyskeskuksella on useita vastaanottoja, joista kullakin on vastuu tietyn maantieteellisen alueen väestöstä. Vastaanotot pyrkivät työskentelemään asiakaskeskeisesti ja panostavat hoitosuhteiden jatkuvuuteen ja vuorovaikutukseen kansanterveyden edistämiseksi.

 

Eräät terveyskeskuksen yhteiset toiminnot on keskitetty Malmin terveyskeskusvastaanotolle ja  Uudessakaarlepyyssä keskustan tk-vastaanotolle.

 

Toiminta-ajatus

Avohoito tuottaa ehkäisevää terveydenhoitoa ja sairaanhoitoa Pietarsaaren, Uudenkaarlepyyn, Luodon ja Pedersören kunnan asukkaille voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti. Oikean hoidon porrastuksen avulla tuotetaan kustannustehokkaita, ammattimaisia ja helposti saatavilla olevia palveluja, joille tunnusomaista ovat ihmisläheisyys, turvallisuus ja joustavuus.

 

Perusterveydenhuollon portaalisivut

Terveyskeskuksen sivuilla esitellään mm. tk-vastaanotot, äitiysneuvolat, lastenneuvolat, koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto, ehkäisneuvonta, sairaanhoitajien vastaanotot sekä lääkärinvastaanotto. Katso otsikot vasemmasta reunasta!

 

Lääkinnällinen palvelu-sivuilla esitellään mm. seuraavat yksiköt

 

 

 

Päivitetty 9.5.2012