Rekrytering

jobb praktik bild

Jobb och praktik


På den här sidan finns information för dig som söker jobb och sommarjobb,
som är forskare studerande eller prao-elev. Här finns också information om VRK-kort.

Klicka på kategorierna för att läsa mer.

 Group 53

 vrk kort ny

 sommarjobb icon2x

 

 

lediga platser banner 
bild 1 se2x

bild 2 se2x

 

Att ge en medmänniska hjälp och stöd – personalen berättar:

 

Jaana red t1

Tills de ungas vingar bär

Ingen dag är den andra lik. Varje klients berättelse är unik och alltid ny. Jag träffar framförallt unga där jag fungerar som deras följeslagare, lyssnare och stöd. Det är en fin känsla att se när de ungas vingar bär. Vi övar bl.a. att vara närvarande i stunden, många unga är idag ensamma och känner stress och press. Arbetet är meningsfullt – och utmanande. Genom utbildningar orkar man bättre i arbetet. 

Jaana Niemi Psykiatrisk sjuksköterska
Enheten för barn och unga

Juliana

Framsteg och delad glädje

Rehabiliteringsavdelningen är ett mångprofessionellt team, det finns mycket kunnande hos oss och vi har ett nära samarbete. Det finns både avancerad rehabilitering och geriatrisk rehabilitering. Stämningen på avdelningen är jättebra. Vi utgår alltid från möjligheter och vill se på patientens situation ur ett helhetsperspektiv. Det är fint att få följa patienternas framsteg och att få glädjas med dem. Hos oss finns också en positiv inställning till utbildning.

Juliana Fagerholm, Närvårdare
Avancerad rehabilitering, avdelning 2

Rasmus red

Belöningen är att se patienten bli bättre

Arbetet är intressant, nödvändigt men också utmanande och krävande. Vi har vår egen vårdmodell som vi tror på och som vi utvecklar kontinuerligt. Vi har även en speciell position inom fältet genom att vi är en av Finlands äldsta kliniker inriktade på ätstörningar, det ger oss bred erfarenhet och mycket kunskap. Belöning är att se patienten bli bättre. Arbetet stöds av intern och extern utbildning och vi har goda möjligheter att utveckla våra egna yrkeskunskaper.

Rasmus Isomaa,
Fredrikaklinikens verksamhetsledare

Pia Maria citat se

 

Group 58

 

Senast uppdaterad 13.06.2019