Lasten ja nuorten poliklinikka

Koronavirus

Lasten ja nuorten poliklinikalle voivat tulla potilaaksi 0-16-vuotiaat lapset ja nuoret lastenneuvolan, terveyskeskusvastaanoton, muun sairaalan tai yksityislääkärin lähetteellä.

Olemme ajanvarauspoliklinikka, ja saatuamme lähetteesi kutsumme sinut poliklinikalle kirjeitse tai puhelimitse. Poliklinikka on auki maanantaista perjantaihin.

Lasten ja nuorten poliklinikalla tehdään mm. astmaselvittelyjä ja -kontrolleja sekä kasvuselvittelyjä. Teemme seurantaa mm. osastojakson jälkeen sekä kuukausi- ja vuosikontrolleja lapsille, joilla on erityisdiagnooseja. Lisäksi teemme erityyppisiä rasituskokeita ja annamme lääketiputuksia.

Peru poliklinikka-aika, jos lapsellasi on kuumetta tai meneillään oleva infektio. Soita osastonsihteerille, puh. 06 786 2151, tai poliklinikkahoitajalle, puh. 06 786 2158.

Jos sinulla on kysyttävää lähetteestäsi, haluat muuttaa sinulle varattua aikaa tai sinulla on muuta kysyttävää, voit ottaa yhteyden poliklinikan sairaanhoitajaan. Lasten ja nuorten osasto ei vastaa poliklinikka-asioita koskeviin kysymyksiin!

Meillä on myös lasten astmahoitaja. Lasten astmahoitajan vastaanotto on 5. kerroksessa.

Esite

Maksut

Laskutamme käynneistäsi poliklinikkamaksun. 

Tervetuloa!

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 19.01.2021