Koulupsykologit

Koulupsykologi on käytettävissänne, kun sinulla tai lapsellasi on huolia, jotka liittyvät esim. oppimiseen, keskittymiseen, kognitiivisen* kehityksen haasteisiin, käyttäytymiseen ja/tai vointiin (esim. alakuloisuus, levottomuus/ahdistus, stressi).

Voit ottaa yhteyden meihin kun lapsesi on esikoulussa, kouluvuosien aikana ja toisen asteen opintojen aikana. Oman koulupsykologin yhteystiedot löytyy vasemmasta reunasta. 

Voimme tehdä psykologisia selvityksiä/kartoituksia ja koulukypsyysarviointeja. Tarjoamme myös keskusteluterapiaa lapsille ja nuorille sekä ohjausta vanhemmille. Kouluissa osallistumme oppilashuoltotyöhön ja konsultoimme ja teemme yhteistyötä opettajien, kuraattorien ja koulun muun henkilöstön kanssa. Lisäksi teemme yhteistyötä lääkärien, fysio-, toiminta- ja puheterapeuttien, lasten ja nuorten psykiatrisen vastaanoton sekä muiden ammattiryhmien kanssa tarpeidesi mukaan.

Vanhempasi, koulun henkilökunta tai sinä itse voit ottaa yhteyden meihin käyntiajan varaamiseksi. Meillä ei ole puhelinaikoja, vaan soitamme takaisin, ellemme voi vastata puheluusi. Lääkäri tai muu terveydenhuollon työntekijä voi myös antaa lähetteen tai suosituksen.

Ota yhteys psykologiisi ja peru aikasi, ellet pääse tulemaan vastaanotolle.

Käyntisi ovat maksuttomia.

Luodon, Pedersören ja Uudenkaarlepyyn koulupsykologit kuuluvat kuntien toimintaan.  

 

* käsittää mm. kielellisen kyvyn, visuaalis-loogisen kyvyn ja muistitoiminnot

Viimeksi muokattu 26.05.2022