Asumispalvelut

Asumispalvelu on tarkoitettu Pietarsaaressa ja lähikunnissa (Luoto, Pedersöre, Uusikaarlepyy) asuville aikuisikäisille päihteitä ongelmallisesti käyttäville.

Permontie 32, Pietarsaari

  • Palveluasuntoja
  • Tukiasuntoja

Jakob palveluasunnot

Saat päivittäistä apua tarvittaessa kaikissa arkielämän asioissa. Alentuneeseen toimintakykyysi voivat vaikuttaa päihdeongelman lisäksi jokin fyysinen sairaus. Henkilökunta on paikalla 24 tuntia vuorokaudessa.

Jaakko tukiasunnot

Tukiasumisen avulla opetellaan itsenäistä asumista ja elämää. Saat apua ja tukea päihdeongelmasta toipumiseen. Vastaava työntekijä tukee asumista ja elämänhallintaa.

Tuettu asuminen

Hae palvelujen piiriin eri sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kautta. Yhteyttä palveluun voi ottaa omainen tai läheinen, sekä sinä itse.

Uusien asukkaiden kanssa tehdään sosiaalitoimistossa tilannearvio, jolloin omaiset ja läheiset voivat olla tarvittaessa mukana. Asumisyksikössä tehdään palvelusuunnitelma, jonka pohjalta asiakkuus käynnistyy.

Palvelusuunnitelmaan kirjataan kunkin yksilölliset palvelun tarpeesi. Voimassaolevan asiakkuuden aikana saat ohjausta ja tukea sen mukaan mitä kanssasi on yksilöllisesti sovittu.

Palvelusuunnitelma tarkastetaan vähintään kerran vuodessa, jos tilanteessasi ei ole tapahtunut erityistä muutosta.

Asiakkaalta peritään vuokran lisäksi palvelumaksu.

Asiakkuuden myöntäminen

Saat virallisen päätöksen asiakkuuden myöntämisestä tai kielteisestä päätöksestä aikuissosiaalityössä hakemuksen ja haastattelun perusteella. Asiakkuus myönnetään toistaiseksi.

Viimeksi muokattu 23.10.2021