Vammaishuollon palvelusetelit

Vammaishuollossa tarjotaan henkilökohtaista apua vammaisille myös palvelusetelillä. Palveluntuottajana voit hakea tuottajaksi hyväksymistä.

Asiakas, jolle on myönnetty oikeus henkilökohtaiseen avustajaan, voi itse valita palveluntuottajan avun myöntämisen jälkeen.

Palvelusetelillä on määrätty arvo, jonka sosiaali- ja terveysvirasto maksaa palveluntuottajalle.

Kunta maksaa palveluntuottajalle korvauksen ainoastaan kunnan viranhaltijan asiakkaalle myöntämistä palveluista. Palveluntuottaja ei laskuta asiakasta.

Hae palvelusetelintuottajaksi

Hae palvelusetelituottajaksi sähköisesti palse.fi -portaalin kautta. Kaikki hakemukseen liittyvä materiaali siirtyy portaalin kautta sähköiseen käsittelyyn. Palvelusetelituottajaksi voi hakeutua jatkuvasti ilman määräaikaa ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Palvelusetelituottajaksi hakeutuminen tai ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä palse.fi -portaaliin. Rekisteröitymisen jälkeen palveluntuottajan on kirjauduttava luomillaan tunnuksilla sisään palse.fi -portaaliin päästäkseen täyttämään haluamansa palvelun hakemuslomakkeen.

Pääset hakemuksiin näin:

  1. Mene osoitteeseen www.palse.fi  
  2. Valitse Yrityksille
  3. Kirjaudu sisään
  4. Valitse Hakemukset ja ilmoitukset
  5. Valitse Hakeutuminen palveluntuottajaksi

Palvelusetelit löytyvät Pietarsaaren kaupunki, sosiaali- ja terveysviraston toimialan alta. Jokaiseen palveluseteliin täytyy tehdä oma hakemus.

Pdf-lomake: Ilmoitus yksityisten sosiaalipalvelujen tuottamisesta, Aluehallintoviraston lomake

Sääntökirjat

Oletko asiakas ja tarvitset tietoa toiminnasta?

Viimeksi muokattu 23.11.2021