Ilmoittautuminen

Tule ajoissa! Ota aina mukaan henkilöllisyystodistus, mahdollinen lääkelista ja Kela-korttisi. Ajankohtaisen lääkityksen voit täyttää lääkelistaan.

Ilmoittautuessasi päivitämme yhteys- ja laskutustietosi. Lähetämme sinulle laskun käyntisi tai osastolla olosi jälkeen. Huomaa, että jotkin yksiköt laskuttavat lisämaksun, jos jätät tulematta ilman pätevää syytä tai ilmoittamatta siitä yksikköön. Lue lisää aiheesta sivulla Esteen sattuessa.

Jos joudumme laskuttamaan vakuutusyhtiötä käynnistäsi, sinun tulee näyttää vakuutustodistus. Jos olet ulkomaalainen, näytä myös mahdollinen EU-korttisi.

Ilmoittaudu aina ennen terveyskeskuslääkärikäyntiäsi yksikön ilmoittautumisluukulla.

Poliklinikat

Poliklinikoille, tähystyksiin, poliklinikkojen asiantuntijahoitajille (esim. uroterapeutti, sydänhoitaja, lasten astmahoitaja) sekä EEG- ja ENMG-tutkimuksiin ilmoittaudut Info & ilmoittautumispisteessä, ellei kutsukirjeessä ole muuta mainintaa. Fysiatrian poliklinikalle sinun ei tarvitse ilmoittautua. Keuhkopoliklinikalle sekä astma- ja unihoitajille voit ilmoittautua suoraan keuhkopoliklinikalla.

Suun terveydenhuolto 

Lue lisää kohdasta Kun tulet vastaanotolle.

Osastot

Osastoille tullessasi voit ilmoittautua kyseisellä osastolla.

Laboratorio ja röntgen

Laboratorio- tai röntgenkäyntiä varten voit ilmoittautua kyseisessä yksikössä. Jos olet varannut laboratorioajan netin kautta, voit istuutua odottamaan. Tullessasi laboratorioon ilman ajanvarausta sinun tulee ottaa vuoronumero.

Kaikille vastaanotoille ei tarvitse ilmoittautua

Sinun ei tarvitse ilmoittautua seuraaville käynneille: sairaanhoitovastaanotot, diabetesvastaanotto, elintapaneuvonta, reumaneuvonta, lasten-, äitiys- ja ehkäisyneuvolakäynnit, fysio-, toiminta- ja puheterapia, tk:n mielenterveystiimi, rokotusvastaanoton sairaanhoitaja, osastojen asiantuntijahoitajat (esim. IBD-hoitaja, endoproteesihoitaja, stomihoitaja, syöpähoitaja), Papa-seulonta, silmänpohjakuvaukset sekä palliatiivinen poliklinikka.

Ilmoittautumisesi jälkeen voit odottaa vuoroasi sinulle osoitetussa odotushuoneessa.

Ota yhteyttä kyseiseen yksikköön, jos sinulla on kysyttävää!

Viimeksi muokattu 30.12.2020