Info & ilmoittautuminen

Ilmoittaudu poliklinikkakäynnille Info & ilmoittautumispisteessä, mielellään sähköisesti käyttämällä ilmoittautumisautomaattia infotiskin vieressä.

lmoittaudu hyvissä ajoin ennen käyntiä ja ota mukaasi henkilöllisyystodistus ja Kela-kortti. Jos olet ulkomaalainen, sinun tulee näyttää myös mahdollinen EU-kortti.

Ilmoittautuessasi päivitämme yhteys- ja laskutustietosi. Lähetämme sinulle laskun kotiin käyntisi tai osastojaksosi jälkeen. Mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet, on tärkeää, että ilmoitat uudet tiedot ilmoittautuessasi. 

Autamme sinua ennen käyntiä, ohjaamme sinut oikeaan yksikköön ja neuvomme, jos sinulla on muuta kysyttävää.

Löydät Malmin Info & Ilmoittautumispisteen (aiemmin Potilastoimisto) pääsisääkäynnin yhteydestä rakennuksessa H.

Osastojaksolle tullessasi tai laboratoriossa, EKG:ssä ja röntgenissä käydessäsi voit mennä suoraan kyseiseen yksikköön ja ilmoittautua siellä.

Potilasarkisto on nykyään sähköisessä muodossa. Vanha paperisten potilaskertomusten arkisto on Info & ilmoittautumispistessä, ja henkilöstö hoitaa arkistoa.

Info & ilmoittautumispisteestä voit tilata kopioita sekä sähköisestä että paperisesta potilaskertomuksesta. Kopioiden saamiseksi sinun tulee allekirjoittaa potilastietojen pyyntölomake. Tarvittaessa voit tulostaa ja täyttää lomakkeen jo kotona, mutta Info & ilmoittautumispiste voi myös auttaa sinua.

Info & ilmoittautumispiste myy vierasaterialipukkeita omaisille/vierailijoille, jotka haluavat syödä lounaan sairaalan ruokasalissa.

Lomakkeet

Kansaneläkelaitos

  • Taksitodistus
  • Matkojen yhdistely ("Kela-taksi")
  • Lääkekatto

Lisätietoa

Ota yhteys, jos sinulla on kysyttävää!

Viimeksi muokattu 30.12.2020