Pysäköinti

Malmin alue

Käydessäsi päivystyksessä, terveyskeskuslääkärillä, terveydenhoitajalla, sairaanhoitajan vastaanotolla, hammaslääkärissä, laboratoriossa, röntgenissä, fysioterapiassa, mielenterveystoimistossa, päiväosastolla ja osastoilla 6 - 8 voit pysäköidä rakennusten edustalle ilman aikarajoitusta. Päivystyksen lähettyvillä pysäköinnissä on 3 tunnin aikarajoitus ja tarvitaan pysäköintikiekko.

Käydessäsi osastoilla 2-5, poliklinikoilla, laboratoriossa, röntgenissä, toimintaterapiassa ja fysioterapiassa voit pysäköidä Kolpintien varrella ilman aikarajoitusta. Sairaalan sisäänkäynnin ja vanhan sairaalan edustalla pysäköinnissä on 3 tunnin aikarajoitus ja tarvitaan pysäköintikiekko.

Pysäköintipaikkamme on merkitty Malmin alueen karttaan.

SenioriKeskus

Voit pysäköidä SenioriKeskuksen lähettyville, jos käyt vain pikkuasioilla ja arvioit asiasi kestävän korkeintaan 30 minuuttia, mutta muista että pysäköintikiekkoa vaaditaan! Jos arvioit asiasi kestävän pidempään kuin 30 minuuttia, kannattaa pysäköidä esim. Maria Malmin maksulliselle pysäköintialueelle Kauppiaankadun ja Asemakadun väliin. Katso kartta.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Viimeksi muokattu 30.12.2020