Vierailut ja vierailuajat

Vierailut koronaepidemian aikana

Osastoilla noudatetaan seuraavia vierailuaikoja normaalioloissa

  • H2 vaativa kuntoutus: Ei erillisiä vierailuaikoja, mutta vieraile mielellään klo 13-19
  • Lasten ja nuorten osasto: Vapaat vierailuajat, mutta rajoita perheeseen ja pariin ystävään/käynti. Kysy mielellään kansliasta, sopiiko vierailu.
  • B1 Akuutti yleislääketieteen ostasto ja palliatiivinen hoito: Päivittäin klo 14-15, klo 18-19 tai sopimuksen mukaan
  • B2 Akuutti yleislääketieteen osasto, keuhko- ja sydänhoito: päivittäin klo 14-15 ja klo 18-19 tai sopimuksen mukaan
  • B3 Yleislääketieteen osasto ja intervallihoito: Päivittäin klo 14-15, klo 18-19 tai sopimuksen mukaan
  • Uudenkaarlepyyn hoito-osasto: Päivittäin klo 14-15 ja 18-19

Malmin pääsisäänkäynti H on avoinna maanantaista perjantaihin klo 6:15-19:30, lauantaisin klo 9-19:30 ja pyhäpäivinä klo 13-19:30. Muina aikoina sisäänkäynti päivystyksen kautta.

Uudenkaarlepyyn hoito-osaston pääsisäänkäynti on Pankkikadun puolella. Ovi on lukossa ja aukeaa osoitettua nappia painettaessa klo 07-21. Yöaikaan klo 21-07 on soitettava ovikelloa. Pois lähtiessäsi näppäile oven vieressä oleva koodi.

Vierailijat voivat jättää päällysvaatteensa ala-aulaan. Uudenkaarlepyyn hoito-osaston vaatesäilytys on ulko-oven välittömässä läheisyydessä

 

Potilaalle ei saa tuoda voimakkaasti tuoksuvia kukkia.

Vältä vierailua kriittisessä tilassa olevan potilaan luona tai jos potilas ei halua vieraita. Eristyspotilaiden osalta sinun tulee ottaa yhteyttä hoitohenkilöstöön ennen mahdollista käyntiä.

Hygienia

Pese kädet ja käytä käsidesiä ohjeiden mukaisesti ennen vierailuja ja niiden jälkeen, wc-käyntien jälkeen ja ennen aterioita. Siirrä vierailua tuonnemmaksi ollessasi vilustunut tai kun sinulla tai perheenjäsenelläsi on jokin muu tartuntatauti, esim. vatsatauti. Jos vierailet tartuntaa kantavan potilaan luona, vältä vierailua muiden potilaiden luona sen jälkeen.

Sairaus ja hoidot herkistävät meidät infektioille. Bakteerit ja virukset siirtyvät helposti ihmisten ja pintojen välillä käsiemme kautta. Henkilöstön ja potilaiden lisäksi myös vierailijat voivat osaltaan estää tartuntojen leviämistä ja ehkäistä infektioiden syntymistä hyvän käsihygienian avulla.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Viimeksi muokattu 11.01.2021