Viestintä

Sovellusasiantuntija hallinnoi sosiaali- ja terveysviraston verkkosivuja, henkilökunnan sisäisiä Inside-sivuja ja sosiaalista mediaa.

Verkkosivumme keräävät tilastotietoja, kuten sivujen kävijämäärää, katsotuimpia sivuja sekä palveluun tulo- ja palvelusta poistumistietoja. Tietoja hyödynnetään verkkosivujen kehitystyössä.

Verkkosivumme eivät kerää henkilötietojasi. Ilmoitat yhteystietosi, kun annat palautetta tai olet meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta ja toivot vastausta. Hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn täyttämällä yhteystietosi ja lähettämällä lomakkeen.

Kuvissa olevat henkilöt ovat antaneet kirjallisen luvan kuvien julkaisemiseen. Valokuvauslupien rekisteri on kuvattu rekisteriselosteessa. Lue lisää henkilötietojesi käsittelystä: Tietoa henkilötietojen käsittelystä sosiaali- ja terveysvirastossa.

EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaan verkkosivujemme on oltava saavutettavia kaikille 23.9.2020. Lausunto verkkosaavutettavuudesta julkaistaan silloin.

Sovellusasiantuntija toimii myös yhteyshenkilönä yhteydenotoissa verkkoratkaisujemme toimittajaan Creamarketingiin. Sosiaalisen median osalta teemme yhteistyötä Wikström Median kanssa.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita verkkosivuistamme. Voit antaa palautteen palautelomakkeemme kautta.

Lue lisää

Verkkosivumme

Sosiaalisessa mediassa - "somessa"

Facebook

Instagram

  • Sosiaali- ja terveysvirasto @socialochhalsovardsverket 
  • Hakalehto @hagalund
  • Lasten ja nuorten osasto @malmska_barn_och_ungdomsavd
  • Nuorisoasema Fiilis @fiilis_jeppis
  • Pedersheim @pedersheimofficial
  • Purmohemmet @purmohemmet 
  • Rekry Sosiaali- ja terveysvirasto @rekrysocialochhalsovardsverket 

 

 

 

 

 

Viimeksi muokattu 21.09.2020