Rekrytointimaailmamme

tyo jahrjoittelupaikat kuva

Työ- ja harjoittelupaikat


Tietoa työnhakijalle, tutkijalle, opiskelijalle, TET-opiskelijalle sekä kesätyön hakijalle.
Täältä löydät tietoa myös VRK-kortista.

Lisätietoja löydät sivun valikosta.

 Opiskelija icon

 vrk kortti ny

 kesatyo icon2x

 

 

avoimet tyopaikat banner bild 1 fi2x

Bild 2 fi2x

 

Ihmisen rinnalla, apuna ja tukena - työntekijämme kertovat arjestaan:

 

Jaana red t1

Rinnalla kulkija, kuuntelija ja tuki

Yksikään päivä ei ole samanlainen. Jokaisen asiakkaan tarina on omanlainen ja aina uusi. Tapaan ennen kaikkea nuoria ja olen heille rinnalla kulkija, kuuntelija ja tuki. On hyvä tunne nähdä miten nuoren siivet kantavat. Harjoittelemme läsnäoloa tässä hetkessä, monet nuoret ovat tänä päivänä yksinäisiä ja heillä on stressiä ja paineita. Työ on mielekästä – toki haastavaakin. Koulutukset auttavat jaksamaan työssä vielä paremmin.

Jaana Niemi
Psykiatrinen sairaanhoitaja
Lasten ja Nuorten yksikkö

Juliana

Edistysaskelia ja onnistumisen iloa

Kuntoutusosasto on moniammatillinen tiimi, täällä on paljon osaamista ja teemme tiivistä yhteistyötä. Meillä on sekä vaativaa kuntoutusta että geriatrista kuntoutusta. Osaston tunnelma on erittäin hyvä. Lähdemme liikkeelle aina mahdollisuuksista ja haluamme katsoa potilaan tilannetta kokonaisvaltaisesti. On mukava voida seurata potilaiden edistysaskelia ja iloita yhdessä heidän kanssaan. Meillä suhtaudutaan myös koulutukseen myönteisellä tavalla.

Juliana Fagerholm, lähihoitaja
vaativan kuntoutuksen osasto 2

Rasmus red

Moniammatillista tiimityötä syömishäiriöiden hoidossa

Työ on mielenkiintoista, tarpeellista, mutta myös haasteellista ja vaativaa. Meillä on oma hoitomalli, johon uskomme ja jota kehitämme jatkuvasti. Meillä on alalla erityisasema, olemme Suomen vanhimpia syömishäiriöihin erikoistuneita klinikoita, jossa on paljon kokemusta ja tietämystä. Palkinto työstä on nähdä potilaan paranevan. Työtä tuetaan sisäisillä ja ulkoisilla koulutuksilla ja meillä on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoaan.


Rasmus Isomaa
Fredrika-klinikan toiminnanjohtaja

Pia Maria sitaatti

 

avoimet tyopaikat drop

 

Viimeksi muokattu 03.01.2020